Site pictogram Zweetoksels

Overige zweetbehandelingen MediDerma

Iontoforese

Iontoforese

MediDerma biedt meerdere behandelingen tegen transpireren

MediDerma biedt 3 verschillende behandelingen tegen transpireren. De miraDry is geschikt tegen overmatig okselzweet, maar soms is deze behandeling niet geschikt. U kunt bij MediDerma ook terrecht voor botulinetoxine onder de oksels om het overmatig transpireren tegen te gaan. Iontoforese is ook een geschikte behandeltechniek tegen okselzweet, maar wordt vooral gebruikt bij zweethanden. Het komt geregeld voor dat het overmatig zweten onder de oksels gepaard gaat met handzweten. Bij MediDerma kunt u ook voor dit probleem terecht.

Iontoforese

Iontoforese is een behandeling met als doel overmatig transpireren aan de handen en/of voeten te normaliseren. Deze behandeling is pijnloos en heeft bij de juiste instelling van de apparatuur geen bijwerkingen. Overigens wordt verwacht dat de miraDry behandeltechniek in de toekomst ook voor de handen geschikt zal zijn, maar zo ver is het voorlopig nog niet.

Lees verder, meer info over iontoforese.

Botulinetoxine

MediDerma heeft een samenwerkingsverband met dermatologen mw R.E. Brandsen en dhr P.M.J.H. Kemperman. Bij overmatig transpireren onder de oksels werd, tot de introductie van de miraDry in Nederland, deze klacht voornamelijk door hen behandeld middels het inspuiten van Botulinetoxine, beter bekend onder de naam Botox. Deze behandelmethode is effectief, maar heeft slechts een tijdelijk resultaat. De miraDry behandeling biedt voordelen ten opzichte van de botulinetoxine, de laatst genoemde behandeling wordt daarom steeds minder toegepast. Minderjarigen zijn nog steeds op de botulinetoxine behandeling aangewezen, de miraDry mag vanaf het 18e levensjaar worden toegepast.

Lees verder, meer info over botulinetoxine.

Mobiele versie afsluiten